kawan kawan Kak Zu

Saturday, March 9, 2013

5TH ANNIVERSARY MINI GA PINK UMMI



Pertama kali nya kak zu join segmen GA ni..sebelum ni tengok blogger lain jer dok join sakan.
jom ramai ramai kita join  mini GA dari mimi sempena anniversari nyer yang kelima..


syarat dia pun sangatlah mudah


1. Terbuka kepada blogger yang duduk menetap di MALAYSIA aje ye...
2. Tempek header saya kat entry korang ye..
3. Tinggalkan link url entry korang kat kotak komen nih.
4. Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)


hadiah dia nak bagi pun menarik juga..



Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

3 pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang


bestkan hadiah nya..nak tau lebih lanjut klik SINI

10 comments:

  1. SElamat bersegmen Kak..
    moga ada rezeki...:)

    ReplyDelete
  2. saya pun ada join segmen..good luck ya kak zu

    ReplyDelete
  3. Salam Zu.

    Selamat bersegmen. Semoga menang. Hadiah memang menarik...!

    ReplyDelete
  4. Saya join juga GA ni kak sbb simple jak cara nak ikut.....good luck !!!

    ReplyDelete
  5. Nak join jugak. Slmt bersegmen ye.

    ReplyDelete
  6. salam... deno folow sini dari segmen pink ummi! kalau sudi, jom folow deno? hehe... ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete