kawan kawan Kak Zu

Friday, March 29, 2013

kembali ke pangkuan keluarga..

Hati kak zu berbunga bunga bahagia.setelah berbelas hari terpisah kini sidia telah kembali ke pangkuan keluarga.terlerai sudah kegala kerinduan dan rindu dendam Punyalah teruja bila si suami dah balik , padahal dah lebih 16 tahun menghadap situasi yang sama..dia pergi dan dia kembali..

Lagilah tak boleh nak hadap blog lama lama sebab sibuk nak layan sidia.Tapi insha Allah kak zu akan curi curi masa ziarah blog kengkawan semua yer...


.macam nilah tempat kerja suami kak zu..terpisah beribu ribu batu dilautan untuk mencari rezki buat keluarga..

19 comments:

  1. Alhamdulillah, sure hepi kak zu :)

    ReplyDelete
  2. selamat melepaskan kerinduan hehe...sapa tak sayang suami,kan..

    salam kenal..follow sini

    ReplyDelete
  3. ok sesangatler tu.. sesekali jumpa layanan pasti lebih sikitkan...
    takper paham...

    ReplyDelete
  4. asben kak zu dh blk ye.. ok2, kurangkan masa dgn benda2 laen.. utamakan beliau, k.. tumpang gumbira :)

    ReplyDelete
  5. assalam zu..walaun dah lama..tapi bila berjauhan makin kuat kasih sayang dan makin tebal kerinduan kan zu

    ReplyDelete
  6. keja offshore ye...suke la tu kakzu hasben balik rumah...hehehe:)

    ReplyDelete
  7. seronoknyaaaaaaaa....x terkira kan rasa :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya kak zu,, asben dah balik.. yeah yeah.. senyum sampai ke telinga la tu.. :P

    ReplyDelete
  9. wah! abe dah balik ye..boleh lah dating2 ya...hehe
    Adik ipar sorang ada gak keja gini Kak Zu..:)

    ReplyDelete
  10. kerja mcm ni la masyuk..tp tu la..harus berkorban la kan..jarang2 jumpa..salam kenal..SA datang menziarah

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..
    semoga rindu itu bertandang dgn sejuta rasa kasih sayang.

    >> xpe kak Zu, siapkan dulu urusan SiDia, dgn kami ni kemudian-kemudian pun tidak mengapa. (^_~)

    ReplyDelete
  12. En Asben tak marah ke bebelog tgh mlm ni kak? hehee

    ReplyDelete
  13. Selamat bermanjaan KakZu :D:D takper kami faham, masa yang ada of course la nak spend dgn yg tersayang, bukan selalu ada.

    ReplyDelete
  14. Wah ZM....kena pukul kasi habis ni....hehe...
    Tak pe yg penting masyukkkkk...tak gitu?

    ReplyDelete
  15. amboi hati tengah happy berbunga2 lah ni yer

    ReplyDelete