kawan kawan Kak Zu

Tuesday, February 12, 2013

selongkar



selongkar apa tuh bang??? takyah cari ler..tak akan jumpa punya borang kebenaran poligami dalam bag tuh...hahaha




*kak zu nak buat entry lain..tetapi bila keliling rumah berdentum dentam bunyi mercun, mood nak menaip panjang panjang terus lari...

12 comments:

  1. hahahahaha kelakar lah akak. Lepas selongkar Jgn lupa kemas smula.

    ReplyDelete
  2. Zu... jgn main-main dgn abang. Lepas ni tolong kemas. Abang letih dah hihi...

    ReplyDelete
  3. amboiii Kak Zu.. kang abg Megat ada borang tu nak ker?? hahaha
    (gurau je)..aiks! masih lagi bunyi2 mercun.. tak habis2..hehe:)

    ReplyDelete
  4. biar betul kak...!!!!! sebenarnya apa yang di cari tu.....?

    ReplyDelete
  5. Shamsul pun ada beg james bond ni kak..hahahahah

    ReplyDelete
  6. hi salam perkenalan,

    hahahaa..kelakor, sah2 borang tu dh ke tong smpah kan...

    jom ke blog saya juga...
    http://yatdhamid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wahhh.. statement brani-mati dr sorg istri kpd sominye.. hahaha... borang kebenaran poligami.. cmner la akak leh pk pasal tu ek.. hahhaha

    ReplyDelete
  8. hahaha..kak Zu ni kelakar la..
    nanti kang jumpa..berlingan air mata hehehe..

    ReplyDelete
  9. ZU, jauhnya terpesong tuduhan tu...hahaha

    ReplyDelete
  10. Hamboih..cari apa lah sangat tu. selongkar habis. Pasni jenuh la nak kemas..

    ReplyDelete