kawan kawan Kak Zu

Thursday, October 11, 2012

JOM JADI GENG BUI

Kak Zu pun tak mau melepaskan peluang nak jadi kawan bui jgk.Mula mula dulu join bloglist KA.Dah naik syok pulak join bloglist kengkawan ni.sekarang nak cuba jadi kawan bui pulak.itu pun kalau bui sudilah yer.


Syarat nak jadi kawan bui ni senang jer rupa nya.







copy bui punya lah senang kan




1) letak header blog bui ni dalam entry
2) letak tajuk JOM JADI GENG BUI
3) tinggalkan link entry di ruangan komen entry ini

senang jerkan..so,jomlah jadi geng bui..^_^..tarikh tutup segmen ni adalah pada 30 Oktober 2012 jam 11:59 malam

untuk membuatkan segmen ni lebih menarik..cehhh..bui akan bagi 5 hadiah misteri untuk blogger yang bertuah..pilihan akan di buat oleh 'seseorang'..kira macam cabut undi lah nanti yer..^_^






Apa tunggu lagi jom ramai ramai kita jadi kawan bui...

21 comments:

  1. BANYAK2 TENGKIU SEBAB SUDI JOIN & SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

    ReplyDelete
  2. saya p0wn dah j0in..btw,chantek bl0g kak zu~
    http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  3. Hai,dari segmen yang sama :)
    Done follow!
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    Kalau ada masa free, jom join GA ni,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama,ayu folo sini ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  7. bee dtg balas kunjungan + follow...

    http://dikbi.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen sama..singgah n follow sekali..=))



    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yg sama..Singgah n follow sekali. :)

    http://faraapis2011.blogspot.com/2012/10/jom-jadie-geng-bui.html

    ReplyDelete
  10. singgah kat sini menjenguk geng-geng bui.. ;)

    ReplyDelete
  11. hyeee done following yu from segmen geng bui ^^

    http://ciknevarno.blogspot.com/

    ReplyDelete