kawan kawan Kak Zu

Wednesday, November 21, 2012

punah...



Desktop yang menjadi tempat kak zu berblogging selama ini menunggu masa sahaja utk dicampak ke dalam lombong.Ini semua gara gara terlampau lama sangat anak kak zu tengok drama korea online.Sekarang ni on dalam 10 minit terus power cut off.pastu tak leh nak on semula.

Ni kira nasib baik lah dapat update blog.jadi nya mmg kak zu tak sempat nak BW ke belog kawan kawan semua.

Sudah sampai masa nya kot untuk beralih ke laptop pulak.Dah p usha usha dah kat kedai beberapa hari yang lalu.kak zu berkenan warna merah.Rasa nya kena tunggu AM balik baru ada confident sikit untuk membeli.Sebab dia yang banyak tahu pasai laptop ni.

Okeylah sebelum skrin ni menjadi gelap,baik kak zu publish dulu entry ni.Jadilah kan untuk mengubati kerinduan untuk berblogging..

bye

5 comments:

  1. heheh mintak baru lah tu,,sbbtu mcm2 pangai die kak,hehe

    wane merah?cantiknye=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti akak bodek cik abang sampai dapat..hehe

      Delete
  2. hehehe...cian nya Kak ZU...patut sunyi je rasa...
    Kak zu kena beli baru dah kot...
    atie punye lap top ni pn dah rongak hah!..hbs dah keypad kena cabut oleh anak..haha :)

    ReplyDelete
  3. waduh, anak layan korea!!! heheheh . jgn mulakan, nanti obses k-pop :P

    ReplyDelete